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Comparative Antioxidant Potentials and Quantitative Phenolic Compounds Profiles among the Flowers and Leaves fromVarious Chrysanthemum morifolium Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Analysis of Mechanisms on Flower Color Variations in Chrysanthemum Mutant Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Discrimination of Floral Scents in Chrysanthemum morifolium Cultivars using Electronic Nose
화훼연구
2020 .01
Chrysanthemums morifolium의 유전적 다양성 분석과 표현형질의 평가
화훼연구
2015 .01
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
국화 '백마'(Chrysanthemum morifolium) 줄기로부터 glycosyl glyceride 의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Chrysanthemum morifolium Extract Improves Muscle Function through Increasing Mitochondrial Biogenesis and Muscle Protein Synthesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
숙성조건이 장미꽃 추출물의 페놀화합물(phenolics) 함량과 산화방지 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .12
The Screening of Spray-type Cultivars for Chrysanthemum Transformation
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Antioxidant activity of Chrysanthemum indicum L. from Different Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Potential and Important Bioresources for Improving Ornamental Chrysanthemums: A Brief Review
화훼연구
2021 .09
고흡수성 폴리머의 농도에 따른 분화 국화의 생육차이
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The effect of Chrysanthemum morifolium extract and Zizyphus jujube extract on sleep enhancement in mice model and ROS scavenging effect in oxidative stress damage in HT22 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activity and Total Phenolic Content in Three Legumes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of cultivars and milling degrees on free and bound phenolic profiles and antioxidant activity of black rice
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Physicochemical qualities, antioxidant compounds, and activities of six mini paprika cultivars
한국식품과학회지
2020 .08
국내 유통국화의 품종판별체계 및 유연관계 연구를 위한 EST_SSR마커 개발
한국육종학회지
2019 .01
Morphological Characteristics of Flower Organs at Different Flower Developmental Stages in Various Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
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