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국내 분리 토마토반점위조바이러스의 저항성 판별을 위한 생물검정법 개발
환경생물
2021 .09
토마토품종의 토마토황화잎말림바이러스병에 대한 저항성 평가
Research in Plant Disease(식물병연구)
2016 .12
당귀에서 발생한 토마토반점위조바이러스의 감염 첫 보고
Research in Plant Disease(식물병연구)
2021 .06
Life Cycle-Based Host Range Analysis for Tomato Spotted Wilt Virus in Korea
The Plant Pathology Journal
2020 .02
Twindemic Threats of Weeds Coinfected with Tomato Yellow Leaf Curl Virus and Tomato Spotted Wilt Virus as Viral Reservoirs in Tomato Greenhouses
The Plant Pathology Journal
2024 .06
토마토황화잎말림바이러스병에 대한 저항성 품종과 항바이러스 활성 물질 3종의 효과 검증
Research in Plant Disease(식물병연구)
2022 .06
A New Distinct Clade for Iranian Tomato spotted wilt virus Isolates Based on the Polymerase, Nucleocapsid, and Non-structural Genes
The Plant Pathology Journal
2018 .12
국내의 토마토 주요 바이러스 진단을 위한 역전사중합반응법용 프라이머 세트
Research in Plant Disease(식물병연구)
2017 .06
Reverse Transcription Droplet Digital PCR을 활용한 Tomato Spotted Wilt Virus 검출 및 정량
Research in Plant Disease(식물병연구)
2021 .09
스마트팜 데이터를 이용한 토마토 최적인자에 관한 연구
한국데이터정보과학회지
2017 .11
전북지역 토마토와 박과류 무농약재배지의 주요 병해 발생 현황
환경생물
2020 .01
토마토 분말을 첨가한 죽의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Influence of Soil Microbiome on Bacterial Wilt Disease of Tomato Plant
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
토마토 풋마름병에 대한 효율적인 저항성 검정 방법 개발
Research in Plant Disease(식물병연구)
2015 .12
품종별 저장 기간에 따른 저염 토마토 장아찌 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .06
Bacterial Wilt Resistance in Tomato Plant Supported by Root Microbiome
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Antagonism of tomato spotted wilt virus against tomato yellow leaf curl virus in Nicotiana benthamiana detected by transcriptome analysis
Genes & Genomics
2023 .01
큰느타리 수확 후 배지 물 추출물의 토마토 풋마름병 억제
한국균학회지
2016 .01
Evaluation of Resistance to Ralstonia solanacearum in Tomato Genetic Resources at Seedling Stage
The Plant Pathology Journal
2016 .02
Reduced Tomato Bacterial Wilt by Ferrous Chloride Application
Research in Plant Disease(식물병연구)
2023 .03
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