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이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
Literature Cited
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Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Comparative Study of the Efficiency of Liquid Liquid Extraction Method and QuEChERS Method using GC/MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Matrix Effects Using LC-MS/MS with QuEChERS and Liquid-Liquid Extraction Methods
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
International Symposium on High Per formance Liquid Phase Separations and Related Techniques 참가기
식품산업과 영양
2020 .12
Comparison of conventional and consumer-based sensory profiling methods for liquid and semi-solid foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of Formaldehyde in Beverage by Liquid-Liquid Extraction High-Performance Liquid Chromatography with Diode-Array Detection (LLE-HPLC-DAD)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Survey on the Change of Physical Properties of Upland Soil in Chungnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Achieving Fast, Efficient Separations in Environmental Applications using Superficially Porous Particle Column Technology
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
The Study on the Classification of Liquid Formulations for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Wet Pressing Effects of Hybrid Calcium Carbonate in Papermaking
펄프·종이기술
2021 .04
스페이서 사용에 의한 OCC 압착공정의 고형분 증대 (II)
펄프·종이기술
2015 .06
Optimization of Preparation Conditions for Analysis of 13 Nootropic Substances in Solid and Liquid Types of Dietary Supplements
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development and Validation of Growth Predictive Models for Salmonella spp. in Liquid Whole Egg and Liquid Egg White
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
효소분리 및 용매정제법으로 제조한 고농도 Sialic Acid(23%)가 함유된 GMP 가수분해분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
IBS를 이용한 여수·광양항 통항분리 ZONE에서의 동선 조사
어업기술연구소보고
2018 .02
Quality Characteristics and Antioxidant Properties of Shiitake (Lentinula edodes) Cultivated with Liquid and Solid Spawn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
미세섬유-나노사이즈 탄산칼슘 복합체 제조를 위한 최적 응집제 투입량 탐색 및 종이 적용성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
거대억새(Miscanthus saccagiflorus Geodee-Uksae 1)로 부터 고수율 셀룰로오스 제조를 위한 탈리그닌 최적화
산림바이오에너지
2019 .07
Separation of the AChE Inhibitor from Korean Natural Plant Extracts for Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Specification Scheme of Pig Liquid Manure as Organic Agricultural Substances Used for Organic Farming
한국토양비료학회지
2017 .10
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