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Comparing the Patterns of Soluble Sugars Composition Observed between Two Years throughout the Developmental Stage of Pear Fruit with Climate Data
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes of Protein Metabolism in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) during Fruit Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Principal Component Analysis (PCA) and Heatmap Analysis of Components and Enzyme Activity in Relation to Carbohydrate Metabolism during Pear Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
The Effect of Different Maturity Stages on Non-structural Carbohydrate Metabolism of Asian Pear Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
배 생육시기에 따른 ‘한아름’ 과실의 특성 및 당 조성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Pear production trends and characteristics of important pests in India
한국국제농업개발학회지
2021 .09
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Production and Important Pests of Pear in India
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
배 기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
태풍에 따른 기상변화와 나주지역 배 생산량의 상관성
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Stone Cell Distribution and Contents of Immature and Mature Fruits in Koran Wild Pear (Pyrus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Differences in the Activity of Pectin-degrading Enzymes Affecting Pear Fruit Growth Rate
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Identification of Candidate Region for Fruit Shape in Pears (Pyrus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Pre-conditioning Treatment Reduces Cortex Browning and Cavity by Mediating Targeted Major Metabolism in Cold-Stored ‘Chuhwangbae’ Pear Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Characteristics of Seed Development and Fruiting in ‘CenSall’ Pear
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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