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Fortification of Gamma-aminobutyric acid and Poly-γ-glutamic acid in milk by novel co-fermentation and its Application for Functional Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of functional pet food fortified with poly-γ- glutamic acid (γ-PGA) and γ-aminobutyric acid (GABA)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Phytobiome between Ginseng Cultivation Methods using Metagenome Analysis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Development of Multi-Functional Enzyme Food Using Roasted Wheat Brand Flour Fortified with Poly-γ-Glutamic Acid and "γ-Aminobutyric Acid by Co-Fermentation.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of functional Beverage using Hovenia dulcis extract fortified with poly-γ-glutamic acid and γ-aminobutyric acid by co-fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Metabolite Contents of Garlic Treated with Foliar Application of Glutamic Acid under Drought and High Temperature at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
나노셀룰로오스/히알루론산/폴리글루탐산 복합물의 유변성 및 보습 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Fortification of poly γ-glutamic acid and γ-amino butyric acid in wild pear extract co-fermented by various Bacillus spp. and L. plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Profiles on Abscisic Acid, Carbohydrate, and Glucosinolate Metabolites of Kimchi Cabbage with Glutamic Acid Foliar Application under Extremely Low Temperature Condition
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Co-Production of Poly-γ-Glutamic Acid and Gamma-Aminobutyric Acid by Fermenting Red Ginseng Concentrate with Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
아미노산 첨가가 꽃송이버섯 균사체 성장 및 베타글루칸, GABA 함량 변화에 미치는 영향
한국버섯학회지
2017 .01
Production of Dendropanax morbifera fortified with poly-γ -glutamic acid and γ-aminobutyric acid by co-fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Co-produce of Poly-γ-glutamic Acid and γ-aminobutic Acid by Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum for Dendropanax morbifera
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Crop Health Management through understanding Microbiota Community Ecology
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
What microbes can tell us about their environment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
고초균과 젖산균 2단발효를 통하여 poly-γ-glutamic acid와 γ-aminobutyric acid가 강화된 기능성 단호박 소재 및 이를 이용한 발효빵 제품 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Growth Characteristics of Ginseng Seedlings on Spraying Glutamic Acid
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
세균을 이용한 수확후배지의 총질소 및 아미노산 증진 효과
한국버섯학회지
2018 .01
식물공장 내 적소송채(Brassica rapa var. perviridis) 재배 시 다양한 광질의 LED와 L-Glutamic acid 처리가 생육과 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
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