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검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
콩의 수화 공정에서 수화 온도에 따른 콩(Glycine max)의 수화 및 단백질 용출 특성
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
고랭지 적응 콩 43개 품종의 해발고도별 이소플라본 함량 비교
한국육종학회지
2018 .01
Characterization of isoflavones in soybean seed and fermented soybean products using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
비닐하우스 고설 재배 시설을 사용한 콩 식물체 생산효율 증가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
자외선 처리가 대두 내 이소플라본 함량 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quantitative Analysis of Nutrients and Antioxidant Isoflavones at Growth Stages from Soybean Seeds and Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes of Isoflavones and Amino Acids according to Proteolytic Enzyme Treatment and Germination Conditions in Small Black Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Nitrogen Fertilization and Nitrogen Utilization Efficiency in Soybeans
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Photoprotective Effects of Soybean Extract against UV-Induced Damage in Human Fibroblast and Hairless Mouse Model
한국동물생명공학회지
2019 .01
Effects of Black Soybean and Fermented Black Soybean Extracts on Proliferation of Human Follicle Dermal Papilla Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
An Analysis on Changing Factors of World Soybean Markets
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Genome editing provides a valuable biological toolkit for soybean improvement
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
Optimization of UHPLC/UV Conditions for the Simultaneous Determination of Isoflavones in Soybean Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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