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Effect of Extracts of Eleven Species of Korean Native Forest Plants on Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Classification in conifer species based on near-infrared spectroscopy.
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .10
Classification in conifer species based on near-infrared spectroscopy
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Assessment of Potential of PM Reduction According to Leaf Characteristics of Conifers
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
A Research Agenda for Early Life History Trait Study of Seeds of Native Species in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
병풀 품종별 품질 특성 및 추출 용매별 항산화 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Antioxidant and Anti-aging Effects of the Ethanol Extract from Cotton plant Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Seed Germination Characteristics of Campanulaceae: 5 Species Native to Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Antioxidant and Antimicrobial Effects of 19 Plant Species Native to Jiri Mountain Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전국 멸종위기 아고산 침엽수종 분포와 생육의 지형 및 기후 특성
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Classification of Seed Dormancy of Forty Seven Native Plants
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Evaluation of Antioxidant Activity of subtropical species in Jeollanam-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Unpredictable Reproductive Behavior of Cedrus deodara (Roxb.) G. Don
Journal of forest and environmental science
2016 .01
우리나라 종자 생산공급분야의 성과와 과제: 벼와 채소를 중심으로
한국육종학회지
2020 .01
A comparison of the characteristic properties between soybean (Glycine max [L.] Merrill) seeds with different seed coat colors
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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