지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical quality characteristics of nurungji prepared from rice and Raphanus sativus powder
Food Science and Preservation
2024 .08
강황 누룽지의 가열조건이 폴리페놀, 플라보노이드 함량 및 항산화 활성에 미치는 영향
산업식품공학
2022 .11
Comparison of quality characteristics and antioxidant activity of domestic two-row barley malts and foreign malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Malt Made with domestic Oats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effect of Germination Temperature on Malt Quality of Malting Barely ‘Hopum’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The quality characteristics of Sik-Hae substituted by rice koji instead of malt
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quality characteristics of Domestic Wheat malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
Alcohol Production of Low Malt Beer Using Heat Treated Purple Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Comparison to Domestic Malt (Hopum and Gwangmaeg Barley) and Foreign Malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
당화방법에 따른 유산균 발효천마의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .10
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics of Byeolmijang prepared several roasted grain powder with whole soybean meju powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고구마를 첨가한 저맥아 맥주의 양조와 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0