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한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Rhamnoglucuronan, a promising multifunctional bioactive polysaccharide from Korean seaweed and its industrial application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Biological activities and potential industrial applications of bioactive components from brown seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
감귤의 기능성 성분과 생리활성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Study on the Functional and Physicochemical Properties of Seaweed-Based Protein-Polysaccharide Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current Status and Support Plan for Recognition of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of biological characteristics between purified polysaccharides and water extract from Laminaria japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics and biological activities of polysaccharides and novel oligosaccharides from Korean yam Dioscorea japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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