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Cross-Cultural Analysis of Consumers’ Interest in Snack Food Ingredients across 13 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Quest for Improving Validity in Consumer Sensory Measurement Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Requirements of Ingredient for Menopause : Guideline for Development of Safe Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of conventional and consumer-based sensory profiling methods for liquid and semi-solid foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Consumer Acceptance of Alternative Proteins: the Role of Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cross-Cultural Comparison (13 countries) of Consumers Willingness to Eat Specific Insects in Five Food Types
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Cross-Cultural Study of Health Interests and Pleasure in Taste among Consumers from 10 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
산업체에서 제품 개발을 위한 감각과학의 활용과 소비자 연구 : 다류와 화장품 분야를 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Evaluation of Natural Pigments for Their Health Promotion Efficacy as a Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
해외 시장 공략을 위한 감각·소비자과학의 활용
식품과학과 산업
2019 .03
Understanding sensory perception and acceptance of food using brain imaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Performance on Rice Industry and Future Role by Quantification of Sensory Perception
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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