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Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
A Study on the Cost-Effective Evaluation of the Sugar Reduction Policy : Socioeconomic Burden of Sugar-Sweetened Beverages Consumption in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
토마토와 파프리카의 포장실태조사 및 포장재 종류에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .04
음료에 대한 소비 트렌드 변화와 당 섭취
식품산업과 영양
2018 .12
Transpiration Profile in a Whole Paprika Plant by Using 3-D Optical Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Characteristics of Underground Part and Substrate Moisture Changes of Summer Cultivated Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparative Analysis of Carotenoids and Flavonoids from Differental Color Paprika (Capsicum annuum L.) and Paprika Leaves by Supercritical Fluid Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
파프리카 수확후 품질특성 및 항산화 활성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Characteristics of Paprika on Coir Block by Nutrient Supply Method before Planting
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Assessment of Optimal Days after Anthesis for High-Quality Paprika Seed Production
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Breeding of High Quality and Productivity Mini Paprika ‘Raon’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
건조방법을 달리한 노란 파프리카의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2017 .12
충남 일부지역 성인의 기능성 음료 구매실태
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on Selection of Quality Indicators for Monitoring Freshness of Paprika (Yellow Line) during the Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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