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Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Halloysite Nanotube 투입량에 따른 κ-carrageenan 코팅지의 특성분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Quality Characteristics of Double Mixture Using κ-carrageenan and Various Gelling Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fluorescence probe for detection of malathion using sulfur quantum dots@graphitic-carbon nitride nanocomposite
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Synthesis and Physiochemical Studies of Quantum Dots (QDs) from Cellulose Nanofibers
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
Quantum dot-LED(QD-LED) 조사가 몇 가지 채소의 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Improving texture properties and shelf-life enhancement of frozen rainbow trout Oncorhynchus mykiss meat treated transglutaminase and carrageenan
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
다양한 천연 갈변 저해제를 이용한 가식성 코팅이 바나나(Musa acuminata Cavendish Subgroup)의 저장 중 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2021 .02
Influence of Sulfur Fertilization on the Antioxidant Activities of Onion Juices Prepared by Thermal Treatment
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Corn Silk Extract Prevents Carrageenan-Induced Inflammatory Edema
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Banana Peel on Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Wet Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
CNC와 CNC/κ-Carrageenan 표면 코팅이 종이의 물성 및 배리어 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Extending Shelf Life of Fresh Cut Ginger Rhizomes by Hot Water Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of Dietary Supplementation with Processed Sulfur on Meat Quality and Oxidative Stability in Longissimus dorsi of Pigs
한국축산식품학회지
2015 .01
LED와 Quantum dot-LED (QD-LED) 처리가 왕고들빼기 ‘선향’의 생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
LED와 Quantum dot-LED (QD-LED) 조사가 적로메인의 생육과 엽색에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Supercooling Technology for Extended Shelf Life of Perishable Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식물공장내 LED와 Quantum dot-LED (QD-LED) 조사가 방울토마토의 발아와 생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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