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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Corn Consumption and Distribution Analysis for Processed Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of flaking on the digestibility of corn in ruminants
한국축산학회지
2021 .09
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Current Status and Support Plan for Recognition of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
옥수수 가공방법 및 두께가 in situ 건물 분해율과 in vitro 메탄 발생에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2017 .01
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Rice as an alternative feed ingredient in swine diets
한국축산학회지
2021 .01
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