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Preparation and Functional Properties of Dendropanax morbiferus Kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fermentation and functionality of Dendropanax morbiferus Kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Changes of β-Cryptoxanthin Contents and Its Characteristics by Citrus Kombucha Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity in kind of Kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Product Developing Process and Industrialization Method of Korean Dendropanax
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Properties of Kombucha Made with Tartary Buckwheat Tea and Burdock Tea
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Comparison of Physicochemical Quality Characteristics and Physiological Activities of Citrus Kombucha Powder Spray-Dried with Maltodextrin and Arabic Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of a health functional food for cognitive improvement using Dendropanax morbiferus extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Immunomodulatory Effects of Dendropanax morbifera
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한방재 첨가 콤부차(Kombucha)의 생리활성연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancing the functional properties of mixture of red ginseng and Dendropanax morbiferus extract by co-fermentation using three types of microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative anti-hypertensive effect of Dendropanax morbifera and Hydro-Dendropanax morbifera extract on the expression of nitric oxide synthase expression
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Intestinal Function and Constipation Improvement Effect of Kombucha Added with Purun Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
감귤기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
The Effects of Extract from Dendropanax morbifera on the Osteoporosis and Osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of commercial kombucha: Utilizing domestic yeast and Sulloc probiotics to enhance resource value and ensure safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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