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Development of individually approved health functional food for immune function from natural material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Case of individually approved health functional food ingredients using deer antlers complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development and Industrialization for the Functional Ingredient of Pomegranate Juice Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of functional ingredients for prostate health based on traditional medicine: Strategies and applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
갱년기 여성 및 심혈관 건강을 위한 새로운 기능소재의 개발
식품과학과 산업
2020 .12
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
GO2KA1, Industrialization of Chitooligosaccharide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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