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Changes in quality characteristics according to storage period of treated oyster mushroom by type of cleaning agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A comparative study of pesticide residues in leafy lettuce and head lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Effect of Hot-Air Drying on Quality and Physicochemical Properties of Lettuce and Nappa Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Lettuce Growth Characteristics according to Carbon Dioxide Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
The Growth Effects of Lettuce and Chinese Cabbage by Aerobic Fermentation Liquid Fertilizer Composting Livestock
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Classification of Lettuce Varieties based on Machine Learning
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Evaluation of Natural Salt Concentrations on Lettuce (Lactuca sativa L.) Growth, Soil pH and EC in vitro
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
A Genome-wide Association Study using the K-lettuce Diversity Panel Identifies Lettuce Bolting and Flowering Emergence-related Natural Variations for the Warm Growing Season in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
국내 재배 상추로부터 UPLC-DAD-QToF/MS를 이용한 페놀화합물 성분 비교 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Effects of Anti-browning Agents on Browning Related Enzyme Activities in Salted Chinese Cabbage During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
유기배지의 사용연수가 상추 및 배추의 생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
팰릿 단위 기체환경 제어 저장한 배추의 품질 변화와 품질 예측 모델
산업식품공학
2020 .01
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Yield and Qualities of Lettuce (Latuca sativa L.) Applied with Chlorella fusca in Summer Season
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Quality characteristics according to storage period by potato packaging material type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
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