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Impact of Calorie Restriction on Intestinal Metabolites in Aged Rat Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhancement of Antioxidant and Calorie Restriction Activities of Jeju Barley by Heat-Treatment Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
G protein-coupled receptor-mediated functions of food components in glucose homeostasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Identification of Bioactive Compounds and Evaluation of Calorie Restriction Effect of Heat-processed Onion Product (Allium cepa L. Extract)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immune Balance in Tissue Homeostasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
RNA Sequencing Analysis Related to Immune Homeostasis in the Skin of Mice with Chronic Stress-Like Neuroendocrine and Autonomic Alterations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protein for Muscle: Single Source or Better with Blends?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
경관급식 노인 환자의 영양공급실태와 영양상태 평가
한국식품영양학회지
2018 .01
Meeting the meat: delineating the molecular machinery of muscle development
한국축산학회지
2016 .01
Mode of Action of Water Soluble β-Glucan from Oat (Avena sativa) on Calorie Restriction Effect in-vitro and in-vivo Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Studies of Natural Small-Molecule Compounds Modulating the Aging of Muscle and Muscle Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Importance of High Quality Protein for Muscle Health Maintenance in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative review of muscle fiber characteristics between porcine skeletal muscles
한국축산학회지
2024 .03
갈색거저리를 이용한 식사 섭취에 따른 영양 섭취 및 영양상태 변화 : 수술 후 환자를 대상으로
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Effects of Morphological Characteristics of Muscle Fibers on Porcine Growth Performance and Pork Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Energy Homeostasis in Cancer Prevention: Biomarkers and Modulators
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Plant-Based Protein for Preventing Sarcopenia and Muscle Strength Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Do Calorie Labelling Format Attributes and Usage Predict Future Use Intention Among Restaurant Customers in Malaysia?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effects of Beta-hydroxybutyrate and Nutrients Restriction on High Glucose-treated C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
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