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새싹땅콩 분말 및 추출물 첨가 식빵의 품질특성과 항산화 활성
한국식품영양학회지
2015 .08
Evaluation of peanut sprout for the anti-inflammatory and whitening effects during germination period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
땅콩 새싹 추출물의 생리활성 및 영양학적인 특성
한국식품영양과학회지
2024 .06
Protective Effects of Peanut Sprout Extracts on the Barrier Function of Human Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
볶음처리에 따른 콩나물과 땅콩 새싹 추출물의 이화학적 특성 및 관능적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2020 .04
땅콩분말을 첨가한 죽의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
볶음 및 발아처리한 땅콩분말의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Extract of Peanut Sprout Inhibits Solid Tumor Growth and Lung Metastasis of Breast Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lipid-Lowering and Anti-Obesity Properties of Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts Inhibits Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Search for variety and germination period of peanut sprout for the development of nutraceutical and cosmeceutical ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development Material of Blood Circulation Health Food Using Peanut sprout Extracts from Hydroponics System
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
볶음땅콩가루, 새싹 땅콩가루를 첨가한 쌀파이의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
콩 및 땅콩 단백질 혼합비율에 따른 이화학적 특성
산업식품공학
2023 .02
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
땅콩나물용 품종선발과 고함량 레스베라트롤 생육단계 구명
시설원예·식물공장
2015 .06
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
풋땅콩 재배용 대립 다수성 땅콩 ‘고원1호’
한국육종학회지
2024 .09
Anti-Inflammatory Effects of Peanut Sprout and Oil Extracts In a Systemic Anaphylaxis Food Allergy Mouse Model
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
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