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Advanced Machine Concepts for the Production of Packaging Papers
펄프·종이기술 국제 세미나
1998 .07
Advanced Paper Machine Concepts for the Production of Packaging Papers
펄프·종이기술
1997 .09
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Analysis of Metals from Recycled Papers and Paper Products for Food Packaging
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Packaging of dairy products : an overview
식품저장과 가공산업
2016 .12
Smart Food Packaging
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2005 .12
재구성 스틱형 육포의 포장방법이 저장중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
Eco-Packaging 제도
환경관리인
1997 .01
포장방법에 따른 데침나물의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2012 .06
Potential Use of Biopolymer-based Nanocomposite Films in Food Packaging Applications
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Carbon Dioxide and Oxygen Gas Sensors-Possible Application for Monitoring Quality, Freshness, and Safety of Agricultural and Food Products with Emphasis on Importance of Analytical Signals and Their Transformation
Applied Biological Chemistry
2014 .01
DEVELOPMENT OF PACKAGING MACHINE FOR FRUITS AND VEGETABLES
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
포장 방법이 상추 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
Investigation of Technical Interaction between Paper and Packaging
펄프·종이기술 국제 세미나
2004 .07
Effects of Packaging Methods on Quality Properties of Yugwa during Storage
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Study of Mixed Refining Behaviors of Softwood Kraft Pulps and Hardwood Kraft Pulps Using Different Bar Fillings
펄프·종이기술
2018 .10
Effect of Heat Treatment and Packaging Method on the Quality of Peeled Potato
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
한국조경학회지 게재논문 경관생태학과 GIS 분야의 연구경향
한국조경학회지
2004 .01
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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