지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Picric Acid에 의한 지방족 아민류와 4급 암모늄 염류의 이온쌍 추출
약학회지
1991 .01
Antimicrobial Effect of Volatile Substances of Chrysanthemum boreale and its Gas Chromatographic Analysis
동의생리병리학회지
2001 .10
Rapid and Sensitive gas chromatographic determination of caffeine in Xanthine beverages
한국보건교육건강증진학회 학술대회 발표논문집
1998 .11
Human mesenchymal stem cell adhesion and differentiation on Amine plasma-polymerized film surface
대한치과재료학회 학술대회
2018 .04
글로우방전 가스크로마토그라프 검출기에서 방전가스의 영향
약학회지
1995 .01
나이트로스아민에 대한 비타민 B군의 항돌연변이 효과
한국보건교육건강증진학회 학술대회 발표논문집
1998 .11
The Influence of amine content on cytotoxicity and flexural strength of experimental acrylic resins
대한치과재료학회 학술대회
2015 .04
Aliphatic and Allyl Alcohol-induced Liver Cell Toxicity and its Detoxification
한국독성학회지
1998 .06
Validation of a high-performance liquid chromatographic method for the determination of VH3945 in rat plasma
대한약학회 학술대회
2001 .01
GC/FID에 의한 작업환경중 메틸 이소시아네이트의 분석
한국산업보건학회지
2001 .01
비타민 전해질 배합 종합 아미노산제제 - 바이아민$_{34}$주사 -
대한수의사회지
1987 .01
Synthesis of poly(e-caprolactone)-organosiloxane hybrid containing amine group
대한치과재료학회 학술대회
2006 .11
Evaluation of butanol partition chromatographic method for the quantitative determination of crude ginseng saponin
고려인삼학회 학술대회
2009 .05
Validation of an HPLC Analytical Method for Determination of Biogenic Amines in Agricultural Products and Monitoring of Biogenic Amines in Korean Fermented Agricultural Products
Toxicological Research
2015 .09
Validation of Ethoxycarbonylation combined with tort.-Butyldimethylsilylation for the Simultaneous Gas Chromatographic Analysis of Amino Acids and Organic Acids
대한약학회 학술대회
2001 .01
A reliable and sensitive high performance liquid chromatographic assay of cisapride in human plasma and its pharmacokinetics
대한약학회 학술대회
2000 .01
Aromatic Amines of Bombycis corpus 101A
대한약학회 학술대회
2000 .01
Studies on the Distribution Coefficient of the Primary, Secondary, Tertiary Amine and Quaternary Ammonium-methylorange Salts
약학회지
1974 .01
김치 숙성중 니트로스아민의 생성에 대한 주원료 및 젓갈의 영향
한국보건교육건강증진학회 학술대회 발표논문집
1997 .12
0