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요약
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Image Analyzer를 이용한 수삼등급의 자동판정 Ⅱ.수삼의 적변판정 ( Automatic Decision-Making on the Grade of 6 Year-Old Fresh Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) by an Image Analyzer Ⅱ. Decision of Rusty Root of Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2002 .03
연포장재 필름으로 개별포장한 수삼의 저장조건에 따른 외관품질 변화 및 개체무게 감소 ( Quality Change and Weight Loss of Fresh Ginseng Individually Packaged in a Soft Film According to ist Storage Condition )
Journal of Ginseng Research
2001 .09
Image Analyzer를 이용한 수삼등급의 자동판정 - Ⅰ. 수삼등급별 체형과 중량분석 ( Automatic Decision-Making on the Grade of 6-Year-Old Fresh Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) by and Image Analyzer - Ⅰ. Shape and Weight Analyses According to the Grade of Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1996 .04
연포장재 필름의 물성 및 포장방법이 개별포장한 수삼의 저장성에 미치는 영향 ( Influence of Physical Property of Soft Film and Packaging Method on the Storage Stability of Individually Packaged Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .03
해가림 종류가 수삼 , 홍삼 및 백삼의 품질과 무기물 함량에 미치는 영향 ( Effect of Shading on the Quality of Raw , Red and White Ginseng and the Contents of Some Minerals of Ginseng Roots )
Journal of Ginseng Research
1990 .06
수삼중 휘발성 향기성분에 관한 연구 ( Studies on the volatile flavor components of fresh ginseng )
Journal of Ginseng Research
1984 .06
재배조건 및 채굴시기가 연포장재 필름으로 개별포장한 수삼의 저장성에 미치는 영향 ( Influence of Cultivation Condition and Harvest Time on the Storage Stability of Fresh Ginseng Individually Packaged in a Soft Film )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
가열온도에 따른 수삼의 갈변반응 특성 ( Browning Reaction of Fresh Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) as Affected by Heating Temperature )
Journal of Ginseng Research
1995 .12
연X선 및 요드반응에 의한 수삼의 품질평가 ( Quality evaluation of fresh ginseng by soft X-ray and Iodine test )
Journal of Ginseng Research
1984 .12
수삼저장중 이화학적 및 미생물학적 변화 ( Physico-Chemical and Microbiological Changers during Storage of Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
수삼부패억제 활성물질 선발연구 ( A Study on Suppression Components of Spoiling Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1999 .06
수삼에서의 아데노신 분리 및 동정 ( Isolation and Identification of Adenosine in Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1990 .12
수삼으로부터 당단백질 인자의 부분정제와 특성연구 ( Partial Purification and Characterization of a Glycoprotein Factor from Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1990 .12
수삼의 CA 및 MA 저장이 홍삼의 지방산에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Fatty Acid of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1995 .12
내백 수삼 전분의 특성 ( The Physicochemical Properties of Starch from Inside White Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1994 .12
인삼엑기스 제조에 관한 연구 - 제1보, 수삼 엑기스 제조 ( A Study on the Production of Ginseng Extracts - 1. Production of Extracts from Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1980 .06
홍삼 내백부의 수삼 미세구조 ( Ultrastructure of Fresh Root Turned into Inside White of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1994 .12
수삼물추출물의 갈변반응중 아미노산과 당류변화 ( Changes in Free Amino Acids and Sugars in Water-soluble Extracts of Fresh Ginseng during Browning Reaction )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
The world ginseng market and the ginseng (Korea)
Journal of Ginseng Research
2013 .01
수삼 고분자 분획의 성장촉진활성 ( Growth Promoting Activity of a Micromolecular Fraction from Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1989 .12
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