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CA ( controlled atmosphere storage ) 및 MA ( modified atmosphere storage ) 저장이 수삼 및 홍삼의 화학적 특성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Chemical Properties of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1998 .06
CA 및 MA저장이 수삼 및 홍삼의 색상 및 관능적 특성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Color and Sensual Properties of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1998 .06
CA 및 MA 저장이 수삼 및 홍삼의 외관품질 및 사포닌 조성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Apparent Quality and Saponin Component of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1995 .04
CA저장이 수삼 및 홍삼의 항산화 작용과 항암작용에 미치는 영양 ( Effect of Controlled Atmosphere Storage on the Antioxidative and Cytotoxic Activities of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1996 .12
홍삼 내백부의 수삼 미세구조 ( Ultrastructure of Fresh Root Turned into Inside White of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1994 .12
수분활성도가 홍삼저장성에 미치는 영향 ( The Effect of Water Activity on the Storage Stability of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
연포장재 필름으로 개별포장한 수삼의 저장 중 관능특성 및 화학성분 변화
Journal of Ginseng Research
2002 .07
해가림 종류가 수삼 , 홍삼 및 백삼의 품질과 무기물 함량에 미치는 영향 ( Effect of Shading on the Quality of Raw , Red and White Ginseng and the Contents of Some Minerals of Ginseng Roots )
Journal of Ginseng Research
1990 .06
수삼저장중 이화학적 및 미생물학적 변화 ( Physico-Chemical and Microbiological Changers during Storage of Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
추출조건이 홍삼엑기스의 지방과 유리지방산조성에 미치는 영향 ( Effect of the Extracting Condition on the Crude Fat and Free Fatty Acid of Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1985 .12
Image Analyzer를 이용한 수삼등급의 자동판정 - Ⅰ. 수삼등급별 체형과 중량분석 ( Automatic Decision-Making on the Grade of 6-Year-Old Fresh Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) by and Image Analyzer - Ⅰ. Shape and Weight Analyses According to the Grade of Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1996 .04
정상홍삼과 불량홍삼의 화학적 특성 ( Chemical Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
한국홍삼의 향 특성 ( Flavor Characteristics of Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2000 .09
홍삼이 정상 흰쥐의 혈압 및 대동맥 조직 소견 변화에 미치는 영향
Journal of Ginseng Research
2008 .12
수삼중 휘발성 향기성분에 관한 연구 ( Studies on the volatile flavor components of fresh ginseng )
Journal of Ginseng Research
1984 .06
정상홍삼과 불량홍삼의 조직학적 특성 ( Histological Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
Image Analyzer를 이용한 수삼등급의 자동판정 Ⅱ.수삼의 적변판정 ( Automatic Decision-Making on the Grade of 6 Year-Old Fresh Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) by an Image Analyzer Ⅱ. Decision of Rusty Root of Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2002 .03
인삼, 홍삼 및 발효 홍삼이 정상인의 뇌혈류, 평균혈압, 맥박수에 미치는 영향
대한한의학회지
2006 .09
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