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3. Results & Discussion
4. Conclusions
Literature Cited
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Modeling of the Drying Process in Paper Plants
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2003 .11
제지공장 가열 실린더의 모델링
펄프·종이기술
2003 .12
제지공정 내 건조 실린더의 동적 모사
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2004 .04
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
펄프·종이기술
2019 .10
Modeling for Vacuum Drying Characteristics of Onion Slices
Food Science and Biotechnology
2009 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Sequential Modeling of Paper Drying Process to Reduce Thermal Energy Use, Part 1: Theoretical Model
펄프·종이기술
2020 .08
Mathematical Modeling of Drying Kinetics for Pulp Sheet Based on Fick’s Second Law of Diffusion
펄프·종이기술
2020 .04
Papridry™, A New Technique for Drying of Paper and Board
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
Drying Kinetics of Onion Slices in a Hot-air Dryer
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
Effect of Drying Temperature and Duration on Plant Growth and Root Formation of Phalaenopsis Young Plant
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
EFFECT OF CONTINUOUS AND STEPWISE CHANGE IN DRYING TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND PRODUCT QUALITY
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
모델예측제어 기법을 이용한 제지공정에서의 지종교체 제어
펄프·종이기술
2003 .12
Development and Analysis of Dry Forming System for Innovation of Papermaking Technology
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
Drying Characteristics of Rough Rice in Continuous Dryer
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
열풍건조로의 열효율 향상을 위한 개선방안 연구
수산해양교육연구
2008 .12
Effects of Drying Methods on Anthocyanin Contents of Colored Barley (Hordeum vulgare L.) cv. Boanchalbori
한국초지조사료학회지
2013 .01
PRS를 이용한 제지공정의 인식 및 모델링에 관한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2004 .11
Drying characteristics of lotus root under microwave and hot-air combination drying
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
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