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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
EXPERIMENTAL
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
REFERENCES
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고지재생연구 (제9보) - 국산 골판지 고지 내의 미세분 및 이물질들이 Condebelt Press Drying system에 미치는 영향 - ( Recycling of Wastepaper (Ⅸ) - Effects of KOCC Fines and Other Contaminants on Condebelt Press Drying System - )
펄프·종이기술
2000 .03
Condebelt 건조시 미세분이 층분리 형상에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2000 .04
Condebelt 공정변수에 따른 국산 라이너지의 물성 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
1999 .04
실린더 / 콘디벨트 건조된 라이너지의 재활용 특성 비교 ( Effect of Cylinder / Condebelt Drying Methods on Recycling of Liner Boards )
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2000 .11
콘디벨트 건조공정 변수가 국산 골판고지로 제조한 라이너지의 물성에 미치는 영향 ( Effects of the Process Variables of Condebelt Drying on Linerboard Properties Made from KOCC )
펄프·종이기술
1999 .09
고지재생연구 (제14보) - 고온압착건조처리 골판지 원지의 강도에 미치는 양성 PAM과 미세분의 영향 ( Recycling of Wastepaper (XIV) - The Effect of Amphoteric PAM and Fines on the Dry Strength Properties of Condebelt Press Dried Linerboards )
펄프·종이기술
2001 .06
Development and Analysis of Dry Forming System for Innovation of Papermaking Technology
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
펄프·종이기술
2019 .10
Effects of Drying Methods on Anthocyanin Contents of Colored Barley (Hordeum vulgare L.) cv. Boanchalbori
한국초지조사료학회지
2013 .01
EFFECT OF CONTINUOUS AND STEPWISE CHANGE IN DRYING TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND PRODUCT QUALITY
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
원주형 건식초지기를 이용한 건식초지 가능성 평가
펄프·종이기술
2009 .03
건식초지기술의 가능성 평가를 위한 건식초지기 개발
펄프·종이기술
2007 .06
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Drying Characteristics of Rough Rice in Continuous Dryer
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Papridry™, A New Technique for Drying of Paper and Board
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
Effects of Different Drying Methods on Quality Traits of Hanwoo Beef Jerky from Low-Valued Cuts during Storage
한국축산식품학회지
2012 .01
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