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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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Dietary Fiber Reduces Benzo[a]pyrene Hydroxylase Induced by Dietary Benzo[a]pyrene
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
yam-yam 돼지고기를 이용한 이색요리
등급정보 365+
2010 .01
Making and Quality Characteristics of Sediment from Yam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
국내산 마의 성분비교 및 아프리카 마의 쓴맛 물질에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1995 .01
Analysis of Benzo(a)pyrene in Medicinal Herbs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식용유지류 중 벤조피렌의 함량 분석 및 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
[P2-16] Occurrence of Benzo(a)pyrene in Dried and Processed Rehmannia Roots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P2-36] Improvement of Benzo[a]pyrene Analysis Method for Edible Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of the Extract Yam Powder Addition on Yogurt Properties during Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
Yam Root and Yam Bark Extracts Recovered Cell Proliferation from the Phosphate-Induced Vascular Smooth Muscle Cell Death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Yam Extracts Increase Cell Proliferation and Bone Matrix Protein Collagen Synthesis of Murine Osteoblastic MC3T3-E1 Cells
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
콩보충식이가 생쥐의 해독효소제 및 Benzo(a)pyrene에 의해서 유도된 폐암발생에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .04
Development and validation of analytical method of Benzo(a) pyrene in two different types of food matrices using GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
흡착제를 이용한 참기름의 벤조피렌 저감화
한국식품영양과학회지
2014 .04
Reduction of Benzo(a)pyrene Content in Sesame Oil by Using Adsorbents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
The Contents of Heavy Metals (Cd, Cr, As, Pb, Ni, and Sn) in the Selected Commercial Yam Powder Products in South Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
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