메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색
질문

논문 기본 정보

자료유형
학술저널
저자정보
저널정보
한국식품영양과학회 Journal of Food Science and Nutrition Journal of Food Science and Nutrition Vol.4 No.3
발행연도
1999.9
수록면
200 - 202 (3page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색
질문

초록· 키워드

오류제보하기
The effects of garlic vinegar supplementation on body weight, blood glucose, and plasma triglyceride and cholesterol were investigated in streptozotocin-induced diabetic rats fed high-cholesterol (1%) diet for 4 wk. The garlic vinegar was made by fermenting 20% fresh garlic juice. There was no effect of garlic vinegar on body weight, plasma glucose or triglyceride concentrations in the diabetic rats. Plasma total-cholesterol concentrations were unaffected by garlic vinegar supplementation. However, plasma LDL-cholesterol con ... 전체 초록 보기

목차

Abstract

INTRODUCTION

MATERIALS AND METHODS

RESULTS AND DISCUSSION

SUMMARY AND CONCLUSION

REFERENCES

참고문헌 (0)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0

UCI(KEPA) : I410-ECN-0101-2009-511-018075260