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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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갈변반응을 이용한 흑양파의 제조 및 물 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2011 .06
Microwave-Assisted Extraction Characteristics of Fresh Onion and Browning Inhibitory Effects of Onion Extract
Food Science and Biotechnology
2001 .12
버섯산업의 과제와 발전방향
한국버섯학회지
2005 .01
[P8-248] Physiological Activities of Extract from Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Inhibition of Polyphenol Oxidase and Peach Juice Browning by Onion Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .06
[S11-3] The Preference, Perception for Onion and the Wanted New Onion Products of Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
[S9-1] Development and Quality Characteristics of Onion Extracts for Health Supplement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
버섯 학술 용어 해설
한국버섯학회지
2006 .01
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
한국 버섯산업의 발전사
한국버섯학회지
2003 .01
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Mushroom Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
버섯원물과 버섯 추출물 그리고 버섯 유래 화합물을 포함한 식품과 기능성식품
한국버섯학회지
2017 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Peel Extract with Added Levels of Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S11-1] Comparison of Quality Characteristics in Domestic Onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Test of Early Harvest from Onion-Set and Mulching and Possibility for Succeeding Crop on Long-Day Onion (Allium cepa L.) in Highland
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Hypoglycemic Effect of Onion Skin Extract in Animal Models of Diabetes Mellitus
Food Science and Biotechnology
2008 .02
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