지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
추황배 청징배즙의 제조 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .10
Quality Changes during Storage in Korean Cloudy Pear Juice Concentrated by Different Methods
Food Science and Biotechnology
1998 .06
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
배과실(果實)의 Polyphenol Oxidase의 분리(分離) 정제(精製) 및 그 특성(特性)
경북대농학지
1986 .01
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Efficacy of Various Compounds as an Inhibitor of Enzymatic Browning
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[P1-13] Prevention of Enzymatic Browning of Crown Daisy Polyphenol Oxidase by Maillard Reaction Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
[P8-71] Glucooligosaccharide Production Using Pear Juice and Its Functional Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Chemical and Enzymatic Changes during the Storage of Fresh Orange Juice in Plastic Bottles
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Organic Versus Conventional Fruit in 'Niitaka' Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Polyphenol Oxidase와 Peroxidase가 동양배 과피흑변현상에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
동양배 과피흑변현상과 페놀 변화 및 Polyphenol Oxidase의 부분 정제
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2001 .04
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
배즙과 배동결건조분말을 첨가한 양갱의 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Characterization of Enzymatic Browning Reaction of Apple Juices Extracted using Blender and Low-speed Masticating Household Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification Markers and Phylogenetic Analysis Using RAPD in Asian Pears (Pyrus spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
0