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이용수
Abstract
緖論
實驗材料 및 方法
結果 및 考察
要約
文獻
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韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
깻잎 분말 첨가와 도체등급이 돈육소시지의 품질 및 기호성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .04
시중 유통 유화형 소시지제품의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2014 .06
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
강황분말 첨가 계육 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
대한영양사협회 학술지
2013 .01
마 추출물 첨가가 소시지의 냉장 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
솔잎 및 녹차 추출물을 이용한 기능성 소시지 개발
한국축산식품학회지
2002 .01
간함량비율과 제조방법에 따른 간소시지의 기호도에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1997 .01
Physicochemical and Sensory Characterization of Korean Blood Sausage with Added Rice Bran Fiber
한국축산식품학회지
2009 .01
쑥 분말 첨가가 유화형 소시지의 품질특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2004 .01
아질산염과 녹차 추출물의 첨가에 따른 김치 발효 소시지의 미생물 및 이화학적 품질 특성 비교
한국축산학회지
2012 .01
Quality Characteristics of Low-salt Chicken Sausage Supplemented with a Winter Mushroom Powder
한국축산식품학회지
2018 .01
Physico-chemical and Sensory Characteristics of Semi-dried Sausages Containing Different Levels of Kimchi Powder
한국축산식품학회지
2009 .01
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