지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
The Use Phosphate as Emulsifiers in Processed Cheese
PHOSPHATES USED FOR MEAT PROCESSING
MEAT EMULSIONS
PHOSPHATES IN THE USE OF CURED PRODUCTS LIKE HAM
OTHER APPLICATIONS FOR PHOSPHATE BLENDS
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Isolation of Phosphate Solubilizing Bacteria from Two Types of Calcareous Soil and Evaluating Their Ability to Solubilize Various Sources of Rock Phosphates
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
소비자의 식품안전 인지도와 안전행동 평가
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
Physiochemical Changes and Optimization of Phosphate-Treated Shrimp (Litopenaeus vannamei ) Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Identification of College Students' Food Safety Awareness and Perceived Barriers to Proper Food Handling Practices
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
Strategy and Policy Development for Novel Food Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Predicting the Impact of Food Processing on the Physical Properties of Food
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
50인 미만 노인복지시설의 급식 현황 및 급식업무 종사자들의 위생지식 및 실천도 평가
대한영양사협회 학술지
2011 .01
식품의 안전성과 건강
한국식품영양과학회지
1990 .10
Overview of Administration of Food Safety and Food Safety Plan for the 2002 World Cup in Japan
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2002 .03
토양중 인산함량 및 인산시비량이 담배의 생육 및 품질에 미치는 영향
한국연초학회지
1980 .01
유전자 재조합 식품의 안전성
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Comparison of Soil Testing Methods for Plant Available Phosphate
한국토양비료학회지
2013 .06
경기도 지역 대학생의 식품 안전성에 대한 태도와 지식 및 행동 분석
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Influence of Different pH Conditions and Phosphate Sources on Phosphate Solubilization by Pantoea agglomerans DSM3493
한국토양비료학회지
2012 .12
토양에서 분리한 Penicillium sp. GL-101에 의한 난용성 인산염의 가용화
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Application of Immobilization Technology in Solubilization of Rock Phosphate
한국토양비료학회지
2014 .08
The Value of Food Quality and Safety : building partnership in the food chain
한국가금학회 심포지움
2009 .05
식품자원의 가공적성 연구 결과 DB 구축 및 웹사이트 운영 연구
식품과학과 산업
2016 .06
0