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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
참고문헌
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치어기 무지개송어의 사료내 어분대체원으로서 동물성 단백질원들의 이용 가능성
한국양식학회지
1999 .12
조피볼락 육성용 배합사료와 시판사료의 사육효과 비교
한국양식학회지
1996 .11
Effect of Various Dietary Protein Levels on Growth and Body Composition of Young Common Carp Reared in Recirculating System
한국양식학회지
2000 .03
Protein and Phosphorus Availabilities of Five Different Dietary Protein Sources in Juvenile Olive flounder (Paralichthys olivaceus) as Determined by Growth Performance and Phosphorus Retention
한국양식학회지
2003 .05
The Use of Meat Meal as a Dietary Protein Source Replacing Fish Meal in Juvenile Rockfish Sebastes schlegeli
한국양식학회지
2005 .05
돌돔사료의 대체 단백질원으로서 육분, 혈분 및 대두박의 효과
한국양식학회지
1999 .09
Dietary Protein Requirement for Young Far Eastern Catfish Silurus asotus
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
잉어사료에 있어서 피혁분과 육골분의 어분대체원으로서의 평가
한국양식학회지
1997 .05
치어기 황복(Takifugu obscurus) 사료 내 적정 단백질 함량
수산해양교육연구
2014 .08
경제적인 조피볼락용 배합사료 설계 및 평가
한국양식학회지
1996 .08
넙치 사료내 어분대체 단백질원으로써 오징어간분말의 평가
수산해양교육연구
2011 .09
치어기 황복(Takifugu obscurus) 사료 내 에너지에 대한 적정 단백질 비 평가
수산해양교육연구
2014 .08
치어기 조피볼락의 사료내 에너지와 단백질함량에 따른 성장, 호흡 및 생태효율에 미치는 영향
한국양식학회지
2003 .05
Re-evaluation of the optimum dietary protein level for maximum growth of juvenile barred knifejaw Oplegnathus fasciatus reared in cages
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Effects of Protein and Lipid Levels in Extruded Pellets on the Growth and Body Composition of the Olive Flounder Paralichthys olivaceus during the Summer and Winter Seasons
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
배합사료 급여 횟수가 조피볼락의 성장, 사료효율 및 체성분에 미치는 영향
한국양식학회지
1996 .11
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