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Bacillus stearothermophilus DL-3을 사용하여 제조한 미생물 제재가 닭과 돼지의 성장에 미치는 영향
생명과학회지
2006 .02
미생물제재 처리에 의한 토양 미생물상의 변화 및 배추와 토마토의 생장에 미치는 영향
생명과학회지
2002 .10
Bacillus stearothermophilus DL-3 미생물 제재의 처리가 토양 미생물상 및 상추와 배추의 생장에 미치는 영향
생명과학회지
2004 .10
전북지역 성인의 연령별 닭 메뉴 인지도와 기호도 연구
동아시아식생활학회지
2013 .02
Effect of microbial product on growth of cabbage and tomato
한국생명과학회 심포지움
2002 .03
Post-chicken genome project: Development and application of novel chicken genes
한국유전체학회 Conference
2006 .01
Optimization of Culture Conditions for the Production of cellulase by Bacillus amyloliquefaciens DL-3
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
Purification of cellulase from Bacillus stearothermophilus DL-3
한국생명과학회 심포지움
2004 .10
Bacillus stearothemophilus DL-3 가 생산해 내는 효소적 특성 규명
한국생명과학회 심포지움
2003 .10
Development of Quantitative Microbial Risk Assessment Model for Bacillus cereus on lettuce in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
토종닭 고기의 이화학적 특성 및 기호성에 미치는 감귤 부산물 급여의 영향
동아시아식생활학회지
2008 .08
Comparison of Statistical Methods for Optimization of Salts in Medium for Production of Carboxymethylcellulase of Bacillus amyloliquefaciens DL-3 by a Recombinant E. coli JM109/DL-3
생명과학회지
2011 .09
젖산처리가 닭고기의 미생물과 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
1997 .01
Effect of apple pomace and soybean pomace on cell growth of DL-1 and DL-2 isolated from soil
한국생명과학회 학술발표회
2001 .01
토양에서 분리한 Bacillus stearothemophilus DL-3를 이용한 농업부산물의 분해
한국생명과학회 심포지움
2003 .10
Effect of temperature on cell growth and production of cellulse by Bacillus amyloliquefaciens DL-3 in a 7L jar fermenter
한국생명과학회 심포지움
2005 .09
Evaluation of Microbial Community Depending on Setting Anodic Potential in Microbial Fuel Cell
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Microbial Metal Transformations
The Journal of Microbiology
2001 .06
Genome Engineering for Microbial Natural Product Discovery
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
초등학교 급식소에서 제공되는 닭고기 주요리의 급식품질 확보를 위한 HACCP 시스템 적용연구
한국식품조리과학회지
2004 .01
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