지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
緖言
材料 및 方法
實驗結果 및 考察
摘要
引用文獻
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
마늘의 生育時期別 Maleic Hydrazide 處理가 生育 및 成分含量에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1974 .04
Quality Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) Stems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P1-01] Effects of aging temperature and time on the conversion of garlic (Allium sativum L.) components
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Maleic hydrazide(MH)처리가 포도 부초 생장억제에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
Effect of Maleic Hydrazide on Sprout Inhibition and Metabolism of Garlic Bulbs
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1972 .10
Evaluation of Garlic (Allium sativum L.) Growth under Different Mulches
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Physicochemical Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) from Major Cultivation Areas in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
MH(Maleic hydrazide) 처리가 포도 부초 생장억제 및 품질에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2002 .06
고압처리에 의한 Alliinase의 불활성화가 마늘의 풍미에 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .06
The Chemical Basis of Green Pigment Formation('Greening') in Crushed Garlic(Allium sativum L.)Cloves
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Dynamics of Organosulfur Compounds in Alliinase-Activated and Inactivated Garlic(Allium sativum L.) with UPLC-Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
마늘의 萌芽 및 뿌리의 生長에 있어서의 Maleic Hydrazide와 生長調節劑間의 相互作用에 대하여
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1973 .10
마늘(Allium sativum L.)의 생화학적 변화에 대한 저장 및 유통조건의 영향
Food Science and Preservation
1998 .06
Current Research Status of Postharvest Technology of Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
마늘(Allium sativum L .) Polyphenol Oxidase의 특성(特性)
Applied Biological Chemistry
1981 .01
고온고압처리에 따른 마늘(Allium sativum L.)의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2006 .06
Effect of Seed Garlic Selections on Visual Symptoms of Mosaic Disease in Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
0