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이용수
Summary
緖言
材料 및 方法
結果 및 考察
摘要
引用文獻
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Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Studies on the Nutritional Components of Various Sweet Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
휴면기간이 짧은 칩가공용 2기작감자 신품종 ‘고운’
한국육종학회지
2013 .01
Nitrogen Fertilization Response of Improved Potato (solanum Tuberosum L.) Cultivars
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
국산 신품종 감자의 이화학적, 구조적 및 유변학적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .05
Engineered Resistance against Potato leafroll virus, Potato virus A and Potato virus Y in Transgenic Potato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Optimal Potato Cultivars for Winter Cropping in Non-Heated Plastic Houses
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .10
박피방법에 따른 감자 및 고구마의 초기 품질 비교
Food Science and Preservation
2006 .08
감자에서의 조직배양과 형질전환의 이용 및 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2010 .01
Potato Chips Processed from Different Potato (Solanum tuberosum L.) Cultivars Relating to the Water absorption and Pasting Viscosity of the Tubers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties of Starches Isolated from New Potato Cultivars in Korea
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Development of New Potato Variety for Processing and Table Potato ‘Rose Valley’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
2기작 칩가공용 품종을 이용한 가공원료감자 공급
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
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