지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
Literature Cited
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
GA 도포제 처리가 ‘포모사’ 자두의 생리적 낙과 및 과실 특성에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2013 .12
유과기 GA 도포처리가 과실생장및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
고품질 중소과 생산을 위한 ‘한아름’ 배의 과실 품질 및 수확 기준
시설원예·식물공장
2014 .06
Interrelations among Crop Load, Fruit Quality, Shoot Growth, and Leaf Mineral Nutrients in Dense-Planting ‘Fuji’/M.26/Seedling Apple Trees with High Productivity
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .06
봉지종류 및 GA처리가 시설배 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Changes in Fruit Quality during Storage Duration by the Methods of Fruit Stalk Management for ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effects of Combined Treatment of CPPU and GA on Fruit Characteristics of Several Japanese Pear Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Suggestion of Optimum Fruit Harvesting Time by Soluble Solid Contents, Fruit Firmness and Fruit Skin Coloration Assessment in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect on Fruit Setting and Damage of Fruit Tree by Strong Wind
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
배 생육 초기 토양수분이 과형 및 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Estimating Fruit Characteristics through Image Analysis in ‘Fuji’ Apple Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .04
Chemical Thinning of ‘Fuji’ Apple with Ammonium Thiosulfate and Benzyladenine
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .12
Effects of Aminoethoxyvinylglycine on Preharvest Drop, Fruit Color, and Quality of ‘Tsugaru’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .06
0