지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
1995
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISSUCUSSION
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Indole-3-acetic Acid on Calcium Distribution in Tomato Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .12
논토양의 Indole Acetic Acid 생성능
한국토양비료학회지
2006 .12
녹두발아 중에 생성되는 Indole화합물에 대하여
Applied Biological Chemistry
1972 .01
Immunohistochemical Localization of Indole-3-Acetic Acid in Tulip Shoots during Low Temperature Treatment of Bulbs
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Glucose처리가 토마토 과실의 숙성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
칼슘처리가 토마토 과실의 숙성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Indole acetic acid(IAA) formation induced by precursor substrate in microbe
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2008 .09
Effect of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Effect of Calcium Treatment on Tomato Fruit Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .12
CHANGES IN CELL WALL MATERIALS DURING RIPENING OF TOMATO FRUITS
한국원예학회 학술발표요지
1992 .10
4. 숙성되는 동안 토마토 과실의 세포벽 구성물질 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
숙성되는 동안 토마토 과실의 세포벽 구성물질의 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .02
Effect of High CO₂ Treatment on Tomato Fruit Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .08
CHANGES IN ENDOGENOUS PLANT HORMONES DURING RIPENING OF TOMATO FRUITS
한국원예학회 학술발표요지
1992 .10
5. 숙성되는 동안 토마토 과실의 내생호르몬 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Effect of Ethanol Treatment on the Ripening of Tomato Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .04
Liquid Chromatography-Mass/Mass Spectrometry (MS)와 Gas Chromatography-MS를 이용한 농축 액상 비료제품 중 Indole-3-acetic acid 및 Indole-3-butyric acid 정량분석능 비교
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
Effect of Glucose on Inhibiting Ripening of Tomato Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
Influence of Acetic Acid Solution on Heat Stability of L-Ascorbic Acid
Food Science and Biotechnology
2008 .06
0