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이용수
1995
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Literature Cited
초록
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Effect of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Spatiotemporal Relationships between Abscisic Acid and Ethylene Biosynthesis during Tomato Fruit Ripening
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Water Stress on Soluble solids, Acid and Abscisic Acid Content in Different Portions of Citrus Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Changes in Soluble Solids, Acidity, and Abscisic Acid Contents in Different Portions of Fruit during Maturation of Satsuma Mandarin
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .04
토마토 유묘의 NaCl Stress 경감을 위한 ABA 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2008 .05
Enhanced Drought Tolerance in Tomato Seedlings through Abscisic Acid Application
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
토마토 염해 경감을 위한 ABA 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2007 .10
Cold stress하에서 Abscisic acid 시용이 무기태 질소의 흡수 및 축적에 미치는 영향
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2000 .01
Changes of Endogenous Abscisic Acid and Anthocyanin Contents in ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits during Development and Accelerated Fruit Coloration by Exogenous Abscisic Acid
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Ethanol Treatment on the Ripening of Tomato Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .04
天然型 Abscisic Acid가 포도 巨峰의 營養生長 및 結實에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Effects of Daylength and Abscisic Acid on Ripening Characteristics in Post-harvested ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Changes in Physiological Characteristics of Tomato Fruits during Postharvest Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .02
토마토 과실의 성숙에 미치는 양액내 Calcium의 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .10
Effect of Plant Extracted Smoke and Reversion of Abscisic Acid Stress on Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Glucose처리가 토마토 과실의 숙성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
칼슘처리가 토마토 과실의 숙성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
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