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A Temporal Relationship between Tissue Firmness and Soft Rot Disease in Radish (Raphanus sativus) and Baemuchae (xBrassicoraphanus) Root
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
무의 量的 生長解析에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .10
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Analysis of Sugars Content by Genotypes in 82 Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of chilling on Physiological Reactions and Composition of Fatty Acids in Radish(Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
쌈 무 용도의 무 (Raphanus sativus L.) 품종 및 계통간의 재배시기별 육질경도와 당도의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Analysis of Diversity and Microbiota Composition on Radish (Raphanus sativus L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
열무(Raphanus sativus L.)의 계절에 따른(봄과 가을) 항산화 물질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Selection of Nutrient Solutions and Substrates for Radish(Raphanus sativus L. var. sativus) Growth
생물환경조절학회지
1996 .12
Changes in Glucosinolate Composition and Concentration in Different Growth Stages and Seasons in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
감마선 조사가 무(Raphanus sativus L.) 의 종자발아율 및 생육 초기 표현형에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Mapping of QTLs Controlling Morphological Traits in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Compounds from Radish Sprouts (Raphanus sativus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Complete Chloroplast and Mitochondrial Genomes of Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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