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Cloning, Characterization and Applications of 4-α-glucanotransferase for Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Action of α-Amylase and Acid on Resistant Starches Prepared from Normal Maize Starch
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Rheological Properties of Native Maize, Waxy Maize, and Acetylated Maize Starches, and Applications in the Development of Food Products
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Annealing 처리가 가교결합 옥수수전분의 저항전분 수율에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
Utilization of Korean Maizes in Production of Alkaline Processed Snack Foods
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
Effects of Acid Hydrolysis Conditions on the Characteristics of Waxy Maize Starch Granule
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
분리방법에 따른 효소저항전분의 수율 비교
한국식품과학회지
1997 .04
SSR 분자마커를 이용한 색소옥수수 계통들에 대한 계통유연관계 및 집단구조 분석
한국육종학회지
2012 .01
Climate Change Effects on the Suitability of an Agricultural Area to Maize Cultivation: a New Land Evaluation Hybrid System for Maize
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Molecular Cloning and Characterization of a Flavonol Synthase and Flavonoid Biosynthesis in Scutellaria baicalensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
SSR 분자마커를 이용한 찰옥수수 및 종실용 옥수수 자식계통들의 핵심집단에 대한 유전적 다양성 및 집단구조 분석
한국육종학회지
2011 .01
Evaluating the Growth Promotry Effect of Plant Water Extracts on Maize
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Molecular Characterization of Granule-Bound Starch Synthase (GBSSI) gene of Waxy Locus Mutants in Japonica Rice (Oryza sativa L.)
한국육종학회지
2010 .01
Improving Yield and Nitrogen Use Efficiency of Maize in China
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
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