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Three Kind of Organic Acids in Kiwifruit (Actinidia deliciosa & Actinidia chinensis) Conserved in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
RAPD Variations in Actinidia chinensis Clones Collected from Mountainous Regions of China
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .08
참다래(Actinidia deliciosa)의 엽 및 엽병배양에 의한 식물체 재생
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
저장온도에 따른 한국산 양다래(Actinidia deliciosa)의 화학적 성분의 변화
한국식품과학회지
1997 .08
Vitamin C Contents and Titrable Acidity of Two Kiwifruit Germplasms (Actinidia deliciosa & Actinidia chinensis) Conserved in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
참다래 Actinidia chinensis와 A. deliciosa의 잎, 줄기, 꽃 및 열매의 形態學的 特性比較
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .10
Comparative Photosynthetic Characteristics among Major Actinidia Species
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
In Vitro Studies of Polyphenols, Antioxidants and Other Dietary Indices in Kiwifruit (Actinidia deliciosa)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
CPPU 처리가 Kiwifruit(Actinidia deliciosa) 과실비대와 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Morphometric Analysis of Ileum in Rats Fed Diets with Cholesterol and Kiwifruit of Actinidia Arguta or Actinidia Deliciosa
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
RAPD와 SRAP 마커를 이용한 참다래 유전자원의 유전적 다양성
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
고당도의 대과형 만생종 참다래 신품종 ‘성대 22호’(♀)와 수분수 ‘성대 23호’(♂) 선발
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
Effect of Consumption of Kiwifruits (Actinidia arguta and Actinidia deliciosa) with Different Iron and Manganese Content on Spleen Mineral Content in Rats Fed Diets with Cholesterol
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Quality Change of ‘Hayward’ (Actinidia Deliciosa) Kiwifruit Wine Influenced by Skin Addition
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Change of Ascorbic Acid Contents during Fruit Development of Kiwifruit (Actinidia spp.) in Jeju Island
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Diurnal Change in Water Status of Fruit Tissues During the growth of Kiwifruit (Actinidia deliciosa)
생물환경조절학회지
2001 .03
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