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수확기가 빠른 조생종 참다래 신품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
Three Kind of Organic Acids in Kiwifruit (Actinidia deliciosa & Actinidia chinensis) Conserved in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
RAPD Variations in Actinidia chinensis Clones Collected from Mountainous Regions of China
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .08
Evaluation of Kiwifruit (Actinidia chinensis) Germplasms with Multivariate Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
야생 다래속(Actinidia spp.) 유전자원 중 고 비타민C 함량 다래선발
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
한국산 양다래(Actinidia chinensis Planch.)의 CA 저장성에 관한 연구
한국식품과학회지
1989 .12
Vitamin C Contents and Titrable Acidity of Two Kiwifruit Germplasms (Actinidia deliciosa & Actinidia chinensis) Conserved in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Quality Characteristics of Korean Traditional Actinidia (Actinidia arguta) Paste by Concentration Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국산 양다래(Actinidia chinensis Planch.)의 품종 및 숙도에 따른 이화학적 특성에 관하여
한국식품과학회지
1989 .12
Characteristics of a New Kiwifruit Variety Actinidia chinensis cv. ‘Jecy Gold’ Cultivated in Jeju Island
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
6. 自生 Actinidia屬 種子 発芽에 관한 硏究
한국원예학회 학술발표요지
1987 .02
참다래 Actinidia deliciosa와 A. chinensis의 잎, 줄기 형태학적 특성 및 RAPD를 이용한 DNA 특성
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Effect of Shading Treatments on the Color Development Related to of Gold Kiwi (Actinidia chinensis) ‘Haegeum’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
自生 Actinidia屬 種子發芽에 관한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1987 .12
[P2-61] The Quality of Freeze-Dried Powder of Jeju Bred Kiwifruit(Actinidia chinensis Var.) with Bulking Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Karyotype Analysis in Seven Cultivated Juniperus chinensis and a Cultivated Pinus densiflora
한국산림과학회지
1986 .01
Study on Quality Characteristics of Sprout of Korean Traditional Actinidia (Actinidia arguta) as a Function of Superheated Steam Drying Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Development the Optimum Orchard System for a New Korean Gold Kiwifruit, Actinidia chinensis cv. Halla Gold
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
[P3-28] The Effects of Hydrostatic Pressure in Beef Treated with Bulgogi Seasoning and Kiwi (Actinidia chinensis) Fruit Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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