지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
한국산 생강의 휘발성 향기성분
한국식품과학회지
1991 .04
Efficient Production of Rhizome induced by Tissue Culture in Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Composition, in vitro Antioxidant Activities and Cell Protective Effects of Ethanolic Extract from Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
시비량이 생강의 생육 및 수량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
생강잎의 CO₂ 교환시 관여하는 주 요인의 결정 변수
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Efficient Propagation by Bioreactor System of Korean Native Ginger in Seosan Region
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Plant Regeneration through Callus of Korean Native Zingiber officinale Rosc. in Seosan Region
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
생강의 유효성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Anti-Coagulation and Anti-Platelet Aggregation Inhibitory Activities of Different Parts of Andong Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생강 노지재배 시 파종 전 온탕처리가 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
생강 노지재배 시 초기 투명비닐 피복이 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
환경조건에 따른 생강의 기공행동 및 Chlorophyll Fluorescence의 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .04
생강 최아 온도 조건
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
0