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씨生薑 대량생산 실용화 연구 : 조직배양묘의 塊莖비대에 관여하는 환경인자 탐색
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
한국산 생강의 휘발성 향기성분
한국식품과학회지
1991 .04
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Fast Protocol for in vitro Propagation of Ginger (Zingiber officinale Rosc.) from a Tribal District of India
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
생강의 유효성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Plant Regeneration through Callus of Korean Native Zingiber officinale Rosc. in Seosan Region
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시비량이 생강의 생육 및 수량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
생강 최아 온도 조건
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
생강잎의 CO₂ 교환시 관여하는 주 요인의 결정 변수
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
저장 전 열처리가 생강의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .10
The Effect of Drying Method on Anti-oxidant Activity and Functional Substances of Zingiber officinale
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Composition, in vitro Antioxidant Activities and Cell Protective Effects of Ethanolic Extract from Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Efficient Propagation by Bioreactor System of Korean Native Ginger in Seosan Region
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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