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Wine Grape Breeding and Cultivation System Development for High Quality wine Production in Korea : Wine Characteristics on Cultivation and Harvest time of ‘Cheongsoo’, New Wine Grape Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
국내포도주(國內葡萄酒) 생산(生産)을 위(爲)한 포도(葡萄)의 품종(品種) 선택(選擇) 및 최적(最適) 효모(酵母) 균주(菌株)의 선발(選拔)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1975 .01
숙성기간에 따른 머루와인의 품질적 특성
한국식품영양학회지
2009 .01
쌀과 포도를 혼합하여 발효시킨 쌀포도주의 발효 특성
한국식품과학회지
2004 .08
포도 품종을 달리한 한국산 포도주의 제조 및 기호도 분석
한국식품과학회지
2004 .12
머루주 박의 급여가 돈육 등심의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Genetic Diversity of Grape Rootstocks and Wild Grapes by RAPD Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Genetic Diversity Analysis by RAPD of Grape Rootstocks and Wild Grapes
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
포도로부터 분리한 S. cerevisiae S13 및 D8에 의한 캠벨 얼리 동결농축 과즙의 아이스와인 발효 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
포도주에 관한 연구(제1보) : 포도주酵母의 分離 및 同定
Korean Journal of Agricultural Science
1975 .12
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
국내산 양조용 신품종으로 제조한 포도주의 품질특성
한국식품과학회지
2008 .12
포도와 포도 가공품에 함유되어 있는 trans-resveratrol의 함량 분석
한국식품과학회지
2003 .10
‘Narsha’: High Aroma Wine Grape Using Vitis amurensis
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
포도 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
국산 및 수입 적포도주의 품질특성
Food Science and Preservation
2008 .04
Determination of Major Phenolic Compounds of Grape Juices and Wines with Different Geographic Origin
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Physiological and Histological Characteristics of Berry Cracking in Grapes (Vitis spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .10
동결 농축 Campbell Early 포도 과즙의 무가당 적포도주 발효 특성
Food Science and Preservation
2009 .12
Control of Obesity-Related Metabolic Diseases Using a Polyphenol-Rich Wine Grape Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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