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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P2-60] Antioxidant Activities and Antioxidant Compounds of Commercial Red Wines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Variation in Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Solvent Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol and n-Hexane
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Health Promoting Properties of Natural Flavor Substances
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Extraction Conditions for Phenolic Compounds with Antioxidant Activities from White Rose Petals
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
라면의 저장중 생성되는 Flavor 화합물의 종류 및 양적 변화
한국식품과학회지
1993 .02
[특집 : 식품 향기성분의 연구동향] 새로운 식품향 제조방법으로서의 Reaction Flavor 기술
식품산업과 영양
2001 .08
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