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2006
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Effects of Light Environment and Soil Moisture Condition on Fruit Coloration and Quality of ‘Janghowon Hwangdo' Peach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Mulching Methods and Materials on Tree Growth and Fruit Quality of ‘Janghowon Hwangdo' Peach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Shading and Soil Water Levels on Growth and Fruit Quality in ‘Janghowon Hwangdo’ Peaches
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Bagging Material on Fruit Coloration and Quality of ‘Wolmi’ Peach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Bagging Material on Fruit Coloration and Quality of ‘Kawanakajima Hakuto’ Peach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Interrelations among Crop Load, Fruit Quality, Shoot Growth, and Leaf Mineral Nutrients in Dense-Planting ‘Fuji’/M.26/Seedling Apple Trees with High Productivity
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .06
봉지종류가 복숭아의 과실특성 및 착색에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
복숭아에서 변색봉지의 물성 변화와 수확시 과실의 착색 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Effects of Kind of Fruit Bag, Bagging Time and Plant Oil on Cracking Fruit, Pathogenic Decay and Fruit Quality in Grapevines
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
봉지종류별 광 투과량과 온습도차이가 복숭아 과실의 착색과 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
봉지 종류가 복숭아 과실의 착색, 숙기 및 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2000 .08
The Effects of Bagging on Fruit Size and Quality of Carambola
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Light Quality and Temperature on Fruit Coloration and Free Sugar Content in ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
시판중인 과대지의 이화학적 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2006 .10
Bagging in Ca-coated Bag Affects Calcium Content in ‘Niitaka’ Pear Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .02
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