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A Truncated Mitochondrial atpA Gene is Uniquely Present in a New orf220-type Cytoplasmic Male-Sterile Line of Stem Mustard (Brassica juncea Coss. Tumida Tsen et Lee)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physicochemical Characteristics of Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Antioxidant Properties from Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Agronomy Development of Mustard Plants (brassica Juncea) Grown on Mining Soils
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Anti-cancer Activities of Brassica juncea Leaves in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identificaton and Analysis of Specific Fragments Associated with Cytoplasmic Male Sterility in Chinese Cabbage (Brassica campestris L. ssp. pekinensis)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
식물 생장조절제가 갓(Brassica juncea)의 다양한 절편체로부터의 신초형성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Anti-Stress Effects of Mustard Leaf (Brassica juncea) Extract in Sleep Deprivation Induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Studies on Physiological Responses of Cabbage (Brassica campestris L.) and Mustard (Brassica juncea (L.) Czern.) under Elevated Ozone
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
F1 Heterosis Analysis Using Cytoplasmic Male Sterility in Leaf Mustard
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-93] Kaempferol Glycosides with Antioxidant Activity from Brassica juncea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Partitioning of Na+, K+, Proline, and Total Soluble Sugar in Relation to the Salinity Tolerance of Brassica juncea and Brassica rapa
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .08
한국 재래 돌산갓 우량계통선발에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1993 .05
김치 발효중 겨자의 첨가효과
Food Science and Preservation
1996 .06
Optimization of High Hydrostatic Pressure Extraction of Phenolic Compounds from Brassica juncea using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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