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Haplotype Analysis of CMS-associated DNA Markers in Sweet Peppers and Observation of Pollen Development of a CMS Line
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Evaluation and Analysis on Quality of Different Radish Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Vigor of Trace Pollen in Temperature-sensitive CMS of Heading Chinese Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Analysis of Genetic Diversity of Radish (Raphanus sativus L) Germplasm with RAPD, AFLP and SRAP Markers
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of Highly Uniform Double-Crossed Hybrid Using Marker-Assisted Selection and Single Seed Descent Method in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Mass production of coumestrol from soybean (Glycine max) adventitious roots through bioreactor: effect on collagen production
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
ULTRASONIC PROPERTY OF RADISH UNDER COMPRESSION LOAD
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
무의 量的 生長解析에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .10
무 Ogura 웅성불임 세포질 판별을 위한 표지 개발
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Analysis of Sugars Content by Genotypes in 82 Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Characterization of the Gene Encoding Radish (Raphanus sativus L.) PG-inhibiting Protein
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Development Allele Specific DNA Marker of Self-incompatibility in Radish
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
고추의 CMS에 연관된 유전자의 동정을 위한 RFLP 분석
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
무 품종식별을 위한 형태적 특성평가 및 DNA 분석
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
반추위 미생물의 질소공급원으로서 Condensed Molasses Solubles (CMS)의 사료 가치 평가
한국축산학회지
2006 .01
Analysis of CMS and Its Restoration System in Chili Pepper (Capsicum annuum L.) at Molecular Level
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of CMS-specific SCAR Markers to Identify Cytoplasmic Genotypes of Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
건조방법에 따른 마른 무말랭이의 품질 특성
Food Science and Preservation
2006 .02
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