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무의 量的 生長解析에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .10
무 첨가김치의 품질특성과 동결건조에 의한 품질변화
한국식품과학회지
2003 .10
제주재래 단지무의 무말랭이 제조 시 월동무와의 성분함량 비교
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Analysis of Sugars Content by Genotypes in 82 Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
무 시래기 고품질 생산을 위한 건조방법
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
가압볶음 무말랭이 열수 추출물의 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2010 .08
쌈 무 용도의 무 (Raphanus sativus L.) 품종 및 계통간의 재배시기별 육질경도와 당도의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Mapping of QTLs Controlling Morphological Traits in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Evaluation and Analysis on Quality of Different Radish Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Compounds from Radish Sprouts (Raphanus sativus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Diversity and Microbiota Composition on Radish (Raphanus sativus L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Complete Chloroplast and Mitochondrial Genomes of Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Characterization of the Gene Encoding Radish (Raphanus sativus L.) PG-inhibiting Protein
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
열무(Raphanus sativus L.)의 계절에 따른(봄과 가을) 항산화 물질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effect of chilling on Physiological Reactions and Composition of Fatty Acids in Radish(Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
A Simple and Efficient Transformation for Radish (Raphanus sativus L.) Plants using Agrobacterium tumefaciens
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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