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3. 여주(Momordica charantia L.)의 양적형질의 유전분석
한국원예학회 학술발표요지
1988 .07
Protective Effect of Momordica charantia from Oxidative Stress Induced by H₂O₂ and Aβ
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Investigation of insect pests in Momordica charantia
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Identification of Optimal Extracts for Anti-diabetic Effects of Momordica charantia
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Manufacture of Tea Using the Fruit of Momordica charantia and There Are Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes in Antioxidant Activities of Momordica charantia according to the Harvest Time and Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation of Momordica charantia L. by Probiotic Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physicochemical Characteristics of Bitter Melon (Momordica charantia L.) from Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effects of Momordica charantia Extracts on Obesity and Lipid of Mice Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Characteristics of Bitter Melon (Momordica charantia L.) Fruit, Leaf and Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-85] Hypoglycemic Effects of Momordica charantia in STZ Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Radical scavenging effect and anti-aging effect of protocatechuic acid from Momordica charantia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
여주 果重의 遺傳에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1990 .09
Mutagenicity of ethanolic extract powder from unripe fruit of Momordica charantia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of Hot-Water and Ethanol Extracts from Bitter Melon Stalk (Momordica charantia L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시설 여주(Momordica charantia Linnaeus) 재배에서 윤작재배에 적합한 단경기 작물 선발
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparison of Carbohydrate Hydrolyzing Enzyme Inhibitory and Antioxidant Activities in Momordica charantia L. Fermented by Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Phenolic Acid, Carotenoid Composition and Antioxidant Activity of Bitter Melon (Momordica charantia L.) at Different Maturation Stages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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